TERMENI ȘI CONDIȚII

TERMENI ȘI CONDIȚII

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. BELLAPAV SRL, cu sediul în Targu Jiu, Gorj, Strada 30 Decembrie, Nr. 27, înregistrată la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul Gorj sub nr. J18/512/25.07.2006, CIF 18881159 își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesată în această pagină.

Accesul/ vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune acestor Termeni și Condiții de utilizare și implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea, reprezentând înțelegerea dintre părți.

Relația dintre părți este guvernată de următoarele acte normative:
OG nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor
OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii
Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianților în relația cu consumatorii și armonizarea reglementărilor cu legislația europeană privind protecția consumatorilor
Legea 365/2002 privind comerțul electronic

BELLAPAV SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul bijuteriacici.ro și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/ revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau fără acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul conținut al site-ului bijuteriacici.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe și alte date – este proprietatea BELLAPAV S.R.L și a furnizorilor săi și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul BELLAPAV SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

Domeniul www.bijuteriacici.ro este deținut de către BELLAPAV S.R.L. Utilizarea acestei mărci, a domeniului său a numelor de comercializare, siglelor și emblemelor, în formă directă sau „ascunsă” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, căutare web) fără permisiunea prealabila scrisă este interzisă și se pedepșeste conform legii.

Produsele prezentate pe www.bijuteriacici.ro sunt produse comercializate de BELLAPAV SRL. Prețurile produselor pot fi schimbate oricând. Verificați prețul final de vânzare înainte de a achiziționa un produs.

Puteți cumpăra produsele de pe site-ul bijuteriacici.ro folosind următoarele instrumente de plată:

Prin Card bancar

Plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay (http://www.mobilpay.ro/public/).

Pentru finalizarea tranzacţiei, trebuie să introduceţi datele necesare autorizării tranzacţiei în platorma

de plăţi MobilPay. Tranzacţiile se efectuează în lei, la cursul de schimb al băncii emitente a cardului.

BELLAPAV S.R.L in calitate de autor, proprietar si administrator al site-ului web www.bijuteriacici.ro,

respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal al fiecarei persoane care

acceseaza site-ul web in vederea efectuarii de comenzi online.

Livrarea produselor se va face după plasarea comenzii pe site-ul nostru, iar costul de transport va fi calculat în funcție de adresa de livrare și greutatea coletului.